Kapcsolat

Rendelés menete

Mivel minden ékszer egyedi, és személyre szabott, ezért az elkészítéséhez elengedhetetlen a személyes kapcsolat.

Kapcsolatfelvételre az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre: 

GYIK

Az első üzeneted tartalmazza: 

  • hogy milyen ékszert szeretnél;
  • ha tudod, hogy milyen alapanyagokból szeretnéd; 
  • ha valamelyik általam már elkészített ékszer lenne a kiindulópont, akkor annak a nevét, vagy lementett képét, vagy a linket amin elérhető;
  • ha egyéb ötleted, konkrét elképzelésed lenne, esetleg fotód vagy rajzod, amivel meg tudod könnyíteni a tervezés folyamatát, nyugodtan csatold;
  • illetve az elkészítési határidőt.

Elképzelés, gyűjtött inspiráció …

Kapcsolatfelvétel után egyeztessünk időpontot!
Legtöbb esetben a 2. kerületi műhelyemben tudlak fogadni, lehetőség szerint hétfőnként, a délutáni órákban, az előre megbeszéltek alapján.
Időpontot általában 2-3 héttel előre tudok adni.
Abban az esetben, ha semmiképpen sincs lehetőség személyes találkozóra, akkor online is meg tudunk beszélni mindent.

Az elkészítéshez szükséges időt igen sok tényező befolyásolja. Általában célszerű 2 hónappal számolni, de nagyon összetett munkánál előfordulhat akár 3-4 hónapos átfutási idő is.

A személyes találkozó alkalmával véglegesítjük majd a tervet, átbeszéljük a részleteket, árajánlatot adok, és elkérem az előleget, mely a teljes ár kb. 40-50%-a.

Néha szükség van idő közben is találkozni, méretpróba, kő bemutatás stb. céljából. Karikagyűrűk esetében, főleg ha pl. acélt, titánt, fa alkatrészt vagy sorban foglalt kövezést tartalmaz, ez kifejezetten ajánlott, ha megoldható, hogy elkerüljük a későbbi méretből adódó esetleges problémákat. Ha nem tudunk találkozni, és nem vagy biztos a méretben, akkor itt találsz némi segítséget. 

Az elkészült ékszer minden esetben fotózásra kerül, melynek végeredményét te is láthatod még az átadás előtt. Ezeket a fotókat elküldöm, így ha bármi észrevételed akadna még esetleg, arról tudunk beszélni. 

Az átadás a műhelyemben történik személyesen, szintén előre egyeztetett időpontban, vagy megbeszélés szerint postázni is tudom, illetve csomagküldő szolgálat is igénybe vehető, ezeknek a költsége legtöbb esetben az ékszer árán felül kerül számolásra. 

Amennyiben bármilyen egyéb kérdésed lenne a rendelés menetével kapcsolatban, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, és örömmel állok rendelkezésedre!